Estelle och Oscar önskar glad lucia

Vid högtider brukar det dyka upp nya bilder på både prinsessan Estelle och prins Oscar. Så även på lucia. Och på de nytagna bilderna som syns i kungahusets sociala medier önskar de alla en glad lucia.

ANNONS
|

På lucia fylls skolor och förskolor runt om i landet av små luciatåg som lussar. Lucior, tärnor, tomtar och pepparkaksgubbar sjunger julsånger för sina föräldrar och andra anhöriga.

Två som också lussar denna dag är prinsessan Estelle och prins Oscar. På dagsfärska bilder önskar kronprinsessparets barn alla en glad lucia. Bilderna är tagna i Hovstallet och både prinsessan och prinsen sitter till häst, med varsin luciakrona på huvudet.

Ponnyn är prinsessan Estelles, och heter Viktor och även ponnyn är finklädd denna dag med en tomteluva på huvudet.

Göteborgsbesök

Vid olika högtider och under sommaren brukar kungahuset lägga ut nya bilder på kronprinsessparets barn. Senast såg vi bilder på Oscar och Estelle när de njöt av sommarlovet på bland annat Västkusten.

ANNONS

Under lovet i sommar dök prinsessan Estelle även upp i Göteborg med sina föräldrar när hårdrocksbandet Metallica spelade på Ullevi.

Hovets informationschef sa då att prinsessan Estelle tidigare visat intresse för bandet och andra popgrupper, därav hennes Göteborgsbesök.

Hur familjens julhälsning ser ut i år, får vi nog vänta på några dagar till.

ANNONS