Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Olyckan skapar just nu långa köer längs E6 i riktning mot Kungälv. Bilden är tagen 16.09 på tisdagseftermiddagen. Bild: Trafikverket

Fyra bilar i krock på E6

Fyra bilar har krockat längs E6 i norrgående riktning mellan Kärramotet och Klarebergsmotet i höjd med Angeredsbron. Olyckan skapar just nu långa köer i trafiken.

Polisens presstalesperson Ulla Brehm berättar att larmet om krocken ringdes in klockan 15.42.

– Jag har inte fått någon mer information än att det ska handla om fyra bilar som på något sätt ska vara inblandade. Vi är på väg till platsen, säger Brehm.

Enligt Trafikverket medför olyckan stor påverkan på trafiken. Ett körfält ska helt ha stängts av och räddningstjänst och vägassistens finns på plats.

Sandra Nordland är larm-och ledningsoperatör vid räddningstjänsten. – Vi har också uppgifter om att det är fyra bilar inblandade. Ingen person ska vara fastklämd och ingen person är vad det verkar heller allvarligt skadad. Vi är på plats med tre enheter och får även hjälp av Trafikverket med ett buffertfordon som används för att förhindra ytterligare olyckor.

Enligt SOS Alarm har ingen person behövts köras till sjukhus efter krocken.

Vid 16.30-tiden sträckte sig köerna som bildats efter olyckan hela vägen från Angeredsbron till Tingstadsmotet. Trafikverkets prognos var då att arbetet efter olyckan skulle pågå till cirka 16.45.