Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Här är Bohusläningens mest lästa artiklar 2018

Bränder, stormar och olyckor dominerar när Bohusläningen sammanfattar vilka artiklar som blev 2018 år mest lästa på bohuslaningen.se.

Branden i Bratteröd

Det började som en trafikolycka men blev snabbt till en stor skogsbrand. Den första artikeln om branden i Bratteröd som startade den 5:e augusti blev årets mest lästa på bohuslaningen.se.

Läs artikeln här.

Stormen Johanne

Den 10:e augusti drog stormen Johanne in över västkusten. Stormen resulterade bland annat träd över vägar, en lastbilsolycka och strömavbrott för tusentals hushåll.

Läs artikeln här.

Terrängbranden på Orust

Bratterödsbranden var långt ifrån den enda som härjade under sommaren 2018. Den 31:a juli utbröt en brand i en skog på Orust. Artikeln blev årets tredje mest lästa på bohuslaningen.se.
 

Fyra barn till sjukhus efter trafikolycka

I mars månad höll sig vintern fortfarande kvar och det var snöigt och halt på vägarna. Något som resulterade i många olyckor. Inget av barnen i den här olyckan skadades lyckligtvis allvarligt.
 

Stormen Knud

Johanne var inte den enda stormen som drabbade Bohuslän under 2018. Den 21:a september drog Knud in över västkusten och Bohusläningen direktrapporterade.
 

Evakuerade får återvända hem efter branden i Bratteröd

Skogsbranden i Bratteröd engagerade många läsare i augusti 2018. Den här artikeln, om att de personer som tvingats lämna sina hem nu fick återvända hem, blev en av årets mest lästa.
 

Man död – körde över kajkant vid färjeläge

Den 23:e februari inträffade en tragisk olycka vid färjeläget i Skår i Uddevalla där en bil av okänd anledning hamnade i vattnet och en man dog. Den första artikeln om händelsen blev den sjunde mest lästa på bohuslaningen.se 2018.
 

Snökanon i Bohuslän – flera olyckor

En annan händelse från februari månad var det kraftiga snöoväder som drabbade vårt område. Vädret orsakade flera olyckor i trafiken.

Läs artikeln här.

McDonald's stänger i Uddevalla centrum

När Bohusläningen kunde avslöja att McDonalds var på väg att stänga igen i Uddevalla centrum kom det som en stor överraskning för många.

Läs artikeln här.

Magnus Natschki hittad i skogen i Uddevalla

Han hade varit försvunnen under lång tid. Den 27e:e januari hittades till slut Magnus Natschkis kropp i ett skogsområde i Uddevalla. Nyheten var en av många artiklar om fallet som Bohusläningen skrev 2018.

Läs artikeln här.