Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/45

Denna artikel ingår för dig som är kund.

Läsarnas vårtecken i bilder

Efter en lång kall vinter har våren till slut börjat smyga sig på. Nu har du chansen att skicka in din bästa vårbild till Bohusläningen och vinna två biobiljetter.

Vinterkylans grepp om Sverige var hårt och långdraget och när Bohusläningen efterlyste läsarnas bästa vinterbilder så strömmade snögubbarna, skidåkarna och de frusna isarna in.

Du läser nu en av dina fria artiklar på bohuslaningen.se

Men på senare tid har till slut vårtecknen börjat dyka upp runt om i landet, och Bohuslän är inget undantag. Därför är det hög tid för en ny tävling.

Låt fantasin flöda

Snödroppar, påskfirande eller grillpremiär – låt fantasin flöda och skicka in din bästa vårbild till oss så kan den bli publicerad i tidningen och på vår sajt.

För att skicka in en bild så mejlar du den till [email protected] och skriver vad den föreställer, vem som har tagit den, och när den är tagen. Max en bild per person.

Vinn biobiljetter

Bohusläningens redaktion kommer sedan att välja ut tre favoritbilder bland bidragen, och vinnarna får två biobiljetter var.

Biobiljetterna gäller som betalning för en ordinarie biljett på SF bios biografer i hela Sverige fram till och med den 9:e mars 2019.

Tävlingen pågår fram till måndagen den 9:e april 2018.