Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Man medvetslös efter krock på Tjörn

En man i medelåldern fördes under fredagskvällen medvetslös till sjukhus i ambulans efter en krock mellan två bilar på Tjörn.
Polisen har efter olyckan skrivit en anmälan om grovt rattfylleri.
– Det är den skadade som är misstänkt, säger Morten Gunneng på polisen.

Larmet om olyckan ringdes in strax före klockan 21.00 på långfredagen. Olyckan inträffade i området Klövedal på Tjörn i Bohuslän där två bilar ska ha krockat.

Morten Gunneng är vakthavande befäl vid polisen i region Väst och berättade efter olyckan att det fanns en del oklarheter kring händelsen.

– Det är ganska rörigt. De kom in som två olyckor men visade sig vara en och samma. Det är mycket folk vid platsen och vi jobbar vidare med att höra vittnen, säger han.

Efter olyckan ska en man i medelåldern ha varit medvetslös. Mannen kördes i ambulans till sjukhus, och han är även misstänkt för grovt rattfylleri.

– Vi har åkt med till sjukhuset för att kunna göra provtagning. Jag vet faktiskt inte i nuläget vad han har för typ av skador, berättade polisens vakthavande befäl.

Uppgifter finns också om att en person ska ha lämnat olycksplatsen och sprungit ut i skogen efter olyckan.

– Vi har sådana uppgifter, men vi har inte fått dem vidimerade, det behöver inte vara så att det faktiskt är någon som har sprungit iväg, säger Morten Gunneng.

Vid 23.30 berättade han att händelsen nu kommer utredas vidare och att han i sin roll som vakthavande befäl inte kommer att få mer information om olyckan under kvällen.