Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Nio saker du inte får missa i helgen i Bohuslän

Det finns mycket att uppleva i helgen. Oavsett om du är intresserad av magi, sport eller friluftsliv. Bohusläningen har samlat nio saker som du inte får missa i helgen.

Brynolf & Ljung

Magikerduon uppträder i Agnebergshallen på lördag. – Vi har förväntningar om att det kommer att bli kul. Vi älskar att stå på scen, och det är en otroligt bra föreställning, säger Peter Brynolf från magikerduon.

Handbollsfest i Agnebergshallen

Är du handbollsintresserad är Agnebergshallen platsen för dig under söndagen. Det spelas nämligen tre matcher under dagen och inleds med Kropps damer, fortsätter med Kropps herrar för att sedan avslutas med ett rivalderby mellan Kropps och Uddevalla HK.

Öppet hus på Folkets hus i Uddevalla

Under söndagen är det öppet hus i Folkets Hus med underhållning och tipspromenad.

Quizfest i Sotenäs

Utmana kompisarna i ett quiz? Under fredagen quizas det för fullt i Sotenäs. Både restaurangerna Bella Gästis och Göstas fiskekrog arrangerar quiz.

Dansföreställning på Vitlycke – Center for performing arts

"The Bodhi Project" är en internationell dansgrupp från Österrike som som nu tagit sig hela vägen till Vitlycke och framför föreställningen ”All I know of which I am not thinking”. – Det är en ung dansgrupp som ska turnera runt med den här föreställningen i hela världen, säger koreografen Francesco Scavetta. Biljetter kan köpas i dörren.

Våffelsöndag i Fjällastugan

Ta dig ut i naturen och ät våfflor på samma gång. Friluftsfrämjandet i Lysekil har dragit igång sin våffelservering i Fjällastugan för säsongen och har öppet på söndag. – Det kommer vara varmt och skönt i stugan och vi kommer också ha en lägereld och man kan också grilla korv, säger Bengt Haverby från Friluftsfrämjandet.

Technotema på Mortens

Om du gillar att dansa med till ett dunkande technobeat så titta hit. På fredagskvällen arrangerar Mortens temakvällen "Psy-Trance night" med fokus på just techno.

Öppet hus på Hallberg-Rassy

Mitt under dessa båtmässan-tider öppnar även Hallberg-Rassy på Orust upp dörrarna och har helgöppet både under lördagen och söndag

Kändisbesök på Guldsmedsgården

Lancelot "Lance" Hedman är van att stå i rampljuset. Han är son till sångerskan och tv-profilen Magdalena Graaf och fotbollsspelaren Magnus Hedman och har redan, 18 år gammal, hunnit med att ha en egen tv-serie. Nu är han på DJ-turné och gästar GG:s på lördagen. Foto: @callesanden