Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

1/56

Sprid julglädje med Bohusläningen

Skicka dina bästa julbilder till Bohusläningen och hjälp till att sprida glädje. Kanske blir du rik på köpet? Mejla in din bild till [email protected] eller tagga #BohusläningenJul på Instagram.

Första advent står för dörren och många börjar redan känna suget för både pyssel, pynt och bakning.

Att 2020 har präglats av en pandemi har inte undgått någon, och vi är många i Bohuslän som inte kommer kunna fira jul som vanligt. Vissa av oss är ensamma i våra bostäder eller isolerade från samhället på andra sätt. Dessa personer, tillsammans med många andra, har du nu möjligheten att skänka lite glädje genom att delta i vår bildtävling.

Har julpyntet kanske redan tagit över ditt hem? Eller blev pepparkakshuset som du gjorde med barnen inte riktigt som du hade tänkt dig? Faller årets första snö? Eller har katten ännu en gång rivit ner granen i vardagsrummet? Vad du anser skulle kunna sprida lite julglädje och skratt lämnar vi öppet för egen tolkning.

Så här gör du för att delta:

Mejla in din bild till [email protected] eller tagga #BohusläningenJul på Instagram.

För att din bild ska synas måste ditt Instagramkonto vara öppet.

Alla julbilder som är tagna i Bohusläningens spridningsområde kan vara med.

Beskriv kortfattat vad som händer på bilden, var den är tagen och varför den symboliserar julglädje för just dig.

Senast den 23 december kl 12.00 vill ha in ditt bidrag.

Den 24 december 2020 publiceras vinnaren i Bohusläningens tidning.

Bidragen som kommer in till oss publiceras löpande på vår webb och tillsammans kan vi förhoppningsvis sprida lite ljusglimtar under dagarna fram till jul. Finns det en rolig historia bakom bilden, så dela gärna med dig av den.

Den 23 december utser Bohusläningen det bästa bidraget som sedan publiceras i tidningen på julafton – som tack för ditt bidrag får du som vinner tre skraplotter.