Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Stökig natt för polisen – flera fall av misshandel

Flera fall av misshandel har rapporterats av polisen under natten. Fylla och relationsbråk har dominerat lönehelgen.

En man har omhändertagits misstänkt för misshandel efter att ha slagit och skallat en person på Kungsgatan i Vänersborg. Det var vid kalv tre-tiden som bråket utbröt och polis tillkallades.

– Den här personen omhändertogs och kommer höras under dagen, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Bara några minuter senare ringer en person till polisen och berättar ett han fått ett slag i ansiktet och att hans cykel ska ha stulits. Var de misstänkta personerna tagit vägen kan mannen inte svara på men en anmälan om misshandel görs på platsen.

I Strömstad ringer en krogvakt om tumult på en intilliggande restaurang. Verksamheten är stängd enligt vakten och när polisen kommer fram grips en man i 40-årsåldern.

– Han misstänks för tre fall av misshandel och ett olaga hot, säger Christer Fuxborg.

Vad som föranledde händelsen är i nuläget oklart och de inblandade kommer att höras under dagen.

Även i Lilla Edet grips en man misstänkt för misshandel efter att ha slagit sin flickvän i ansiktet. Polis larmades strax efter klockan 03 då mannen ska ha gått bärsärk i en lägenhet och kastat möbler omkring sig.

– Det har varit mycket fylla och bråk under helgen men inga allvarligare händelser. Det brukar se ut så här under lönehelgen, tyvärr, säger Christer Fuxborg.