Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Stolar flög i familjebråk på camping

Ett familjebråk urartade på en camping i Bohuslän när en son kastade en stol på sin mamma. Sonens morfar försökte ta mamman från platsen och det hela slutade med att han skallade sin egen dotter.

En pågående bråk mellan mor och son nådde sin kulmen i början på juni 2017 när sonen kom till campingen tillsammans med några vänner. Där ska även hans mamma ha varit tillsammans med ytterligare familjemedlemmar.

Enligt sonen har familjen sedan en tid tillbaka haft lite kontakt på grund av tidigare bråk som uppstått. Sonen säger att han undvek familjen på platsen och istället gick förbi för att träffa sina vänner.

Morfadern ska ha blivit upprörd av att barnbarnet inte hälsade varav han stormat fram till deras bord och börjat skälla och ta moders parti.

När familjen en stund senare skulle lämna platsen ska mamman ha gått fram till sonen.

– Helt plötsligt skriker en jävel mig i örat. Fem centimeter max från örat. Det svartnade varenda gång jag hör hennes röst, jag tål henne inte, sen vad som hände sedan vet jag inte riktigt men jag blev jävligt arg, säger sonen i ett förhör.

"Var helt hysterisk"

Enligt mamman ska hon ha gått fram till sonen och sagt "Nu måste du va jävligt gla" för att han inte kom fram och hälsade på familjen. Varpå sonen tog en stol och kastade på henne.

Under tumultet som utbröt ska sonens morfar gått emellan och tagit tag i modern som inte kunnat lugna sig. Han ska därför ha skallat henne för att hon enligt sin egen beskrivning var "helt hysterisk".

Enligt mamman har hon rett ut skallningen med sin far och vill inte medverka i utredningen om sin egen misshandel. Anmälan mot sonen kommer från en person från platsen som bevittnade händelsen.

Sonen varken förnekar eller erkänner att han kastat en stol. Enligt honom "svartnade det" och säger att han inget minns av själva bråket men utesluter inte att det kan ha gått till så.

Han åtals nu vid Uddevalla tingsrätt, misstänkt för misshandel.