Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

TV-klippen som lockade flest tittare 2018

Djur, bränder och ett spektakulärt bilköp tar sig in på topplistan när Bohusläningen summerar vilka tv-klipp som sågs av flest under det gångna året.

Vikval siktad i Uddevalla

2018 var ett valår på fler än ett sätt. Förutom riksdagsvalet så fastnade ni läsare också för historien om vikvalen som siktades i Uddevalla den 24:e oktober och sedan dök upp på fler platser längs kusten. Filmklippet blev årets mest tittade.

Se klippet här.

Stor uppslutning i släckningsarbetet i Bratteröd

En av årets största nyhetshändelser var alla skogsbränder i Sverige. Bohuslän drabbades också. Det började som en trafikolycka vid Bratterödsmotet utanför Uddevalla och blev snabbt till en stor skogsbrand. Filmklippet visar brandområdet från luften.

Se klippet här.

Man död efter lastbilsolycka

Den 30:e oktober dog en person efter att en lastbil och en personbil krockat utanför Uddevalla. Filmklippet visar förödelsen efter olyckan.

Se klippet här.

Villa i lågor i Uddevalla

I februari totalförstördes en villa i en fullt utvecklad villabrand. Lyckligtvis skadades inga personer.

Se klippet här.

Stockholmarens galna bilköp med helikopter i Uddevalla

Trestads Bilförmedling i Uddevalla fick besök av en excentrisk person som valde att ta helikoptern för att köpa sin Mercedes. Klippet visar när helikoptern lämnar parkeringen.

Se klippet här.

Här letar bävern efter en fru – hemma hos Mimmi

Få saker fascinerar Bohusläningens läsare lika mycket som djur. Så när en bäver fångades på film på Orust blev klippet naturligtvis ett av årets mest tittade.

Se klippet här.

Delfin i Strömstads hamn

Mer djur! Här dök en delfin upp i Strömstad. "Det var väldigt speciellt. Det var fler och fler som kom och samlades för att titta. Några åkte även ut i båtar för att ta en titt, sa Niklas Jungblom som fångade leken på bild.

Se klippet här.

Här hoppar tomtarna i iskalla vattnet

Det årliga julbadet i Skeppsvik brukar bjuda på spektakulära scener. Så även i år. Den här gången blev det dessutom rekord: hela 64 våghalsiga julbadare hoppade i plurret!

Se klippet här.

Skottlossning i Uddevalla

I november blev ett företag i Uddevalla beskjutet. När Bohusläningen besökte platsen sågs skotthål i fasdaden och förstörda bilrutor.

Se klippet här.

Här vattenbombas branden i Färgelanda

Skogsbranden i Bratteröd var inte den enda i vårt område 2018. Även Färgelanda drabbades. Branden vattenbombades från luften, någonting som fångades på film.

Se klippet här.