Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/102

Vem blir Bohusläningens Lussekatt 2021?

Stora, små, lurviga eller nakna. Nu är det katternas tur att visa upp sig från sin bästa sida. Om du har en oemotståndlig pälsboll hemma som förtjänar titeln ”Årets Lussekatt 2021” – då är det dags att tävla.

Lucia står för dörren och med det även ”Årets Lussekatt”. Frågan är vem som tar hem titeln i år? För den som vill hylla sin fyrfotade vän som den bästa och finaste katten i hela Bohuslän, så är det nu dags att skicka in ditt bidrag.

Den senaste vinsten tog 2-årige bondkatten ”Knugen” hem, med sin söta tomteluva och lite buttra uppsyn. Men vem det blir i år – det återstår ännu att se.

Skicka ditt bidrag tillsammans med kontaktuppgifter via mejl till [email protected]. Eller ladda upp din bild i vårt Facebook-inlägg här. Skriv gärna namn och ras, och glöm inte att motivera varför du tycker att just din katt ska ta hem Bohusläningens titel.

Tävlingsbidrag tas emot fram till och med söndag den 5 december. Ett bidrag per person är vad som gäller.

Bohusläningens fotojury kommer därefter välja ut 10 finalister som läsarna sedan får rösta på – och därmed utse vinnaren.

Förutom äran, kommer den vinnande katten att få en tidig julklapp. Den stolta kattägaren kommer givetvis också att få en överraskning.

Vinnaren avslöjas på Luciadagen den 13 december.

Lycka till!

LÄS MER: Årets lussekatt 2012

LÄS MER: Här är alla lussekatter 2017

LÄS MER: Här är alla lussekatter 2018

LÄS MER: Lilla Smulan var stora Sigge