Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

En man har utsatts för ett misstänkt mordförsök i Vänersborg. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT
En man har utsatts för ett misstänkt mordförsök i Vänersborg. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Ytterligare en person anhållen för mordförsök i Vänersborg

En man i 20-årsåldern utsattes sent på fredagskvällen för ett mordförsök i Vänersborg.

Polisen larmades strax efter halv elva och hittade den skadade mannen utomhus. Man konstaterade snart att platsen inte var den faktiska brottsplatsen.

En förundersökning gällande försök till mord har inletts. Under söndagen var polisen klara med den tekniska undersökningen av lägenheten. Däremot är platsen fortsatt avspärrad.

– I samband med att vi letade efter brottsplatsen och pratade med den skadade mannen så togs det beslut om att två män i 25-årsåldern ska tas till förhör, dessa anhålls senare misstänkta för mordförsök.

Under lördagen blev ytterligare en man i 25-årsåldern anhållen i sin frånvaro. Han kom självmant till polisstationen och anmälde sig. Efter förhör beslutade åklagare att mannen skulle bli fortsatt anhållen misstänkt för mordförsök.

Den skadade mannen fördes med ambulans till sjukhus. Det meddelades att mannens tillstånd var allvarligt men stabilt, och under söndagen var skadeläget oförändrat.

Polisen fortsätter nu arbeta med dörrknackning i området samt jobba fram en motivbild bakom mordförsöket. De är intresserade av iakttagelser samt tips från allmänheten.