Mark Wahlberg säljer sitt stora hus i Beverly Park

LYXHUSET: I kändistäta Beverly Park bor skådespelaren Mark Wahlberg sedan 2014 i ett slottsliknande hem. Hemmet är specialbyggt åt familjen Wahlberg-Durham och innehåller allt för ett gott liv – som en skatepark, pool, vinkällare, tennisbana, golfbana och 20 badrum.

ANNONS
|

Skådespelaren och rapparen Mark Wahlberg bor med sin fru Rhea Durham och deras fyra barn i ett stort slottsliknande hus i kändistäta Beverly Park i Los Angeles.

Nu är det dags för familjen att flytta från sitt specialbygga lyxhus från 2014. Och det är inget litet hus de bor i, utan det är på hela 2 800 kvadratmeter fördelade på två våningar. Totalt har huset 12 sovrum och 20 badrum.

Bakom höga grindar leder en stenlagd gång fram till familjens pampiga hem. Utanför entrén har de placerat en fontän och mycket träd, buskar och växter.

Besökare till familjen möts inte bara av en huvudbyggnad, utan också ett gästhus, en paviljong, ett poolhus, en golfbana, en skatepark och en tennisbana.

ANNONS

När man kliver in genom ytterdörren till Mark Wahlbergs bostad kommer man in i en flott vit hall med dubbeltrappa och soffa och fåtöljer. Efter hallen ligger ett vardagsrum med flera soffgrupper, två öppna spisar och hela sex glasdörrar som leder ut till en stor uteplats.

Hemmabio för 15

I huset finns ännu fler vardagsrum, ett bibliotek på två våningar med en öppen spis i marmor, ett frukostrum, en matsal med öppen spis, ett vitt stort kök med två köksöar i marmor och en hemmabio för cirka 15 personer.

En våning upp i huset ligger master bedroom som är ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppen spis. Till det hör två badrum, ett inrett i vitt och lavendel med öppen spis och ett i mörkt trä och marmor. I anslutning till sovrummet och badrummen ligger två walk-in-closet. Garderoberna går i samma stil som badrummen. En har fått en vit inredning med bland annat höga glasskåp som passar för handväskor, medan det andra är inrett med mörk träpanel.

I huset finns mycket för familjens välbefinnande som ett stort fullt utrustat och inglasat gym, en vinkällare med avsmakningsrum och flera mindre barer.

Här kan man sitta och mysa en kväll med något kallt att dricka.
Här kan man sitta och mysa en kväll med något kallt att dricka. Bild: Anthony Barcelo

Granne med Hollywoodstjärnor

Utsidan är insynsskyddad och lika storslagen som insidan. Där finns många uteplatser att sitta vid, både i solen och i skugga. Det finns också ett utomhuskök, en enorm gräsmatta för spring och lek, ett stort poolområde med pool, vattenfall och jacuzzi. Och vill man slippa gå bort till huset för att gå på toaletten eller om man vill byta om till badkläder finns ett poolhus med uteplats.

ANNONS

Wahlberg är inte den enda Hollywoodstjärnan som bor i Beverly Park – i området bor även Justin Bieber, Denzel Washington, Rod Stewart, Sofia Vergara, Samuel L. Jackson, Magic Johnson, Eddie Murphy och Dwayne Johnson.

Vill man köpa Wahlbergs hus får man betala 825 miljoner kronor. Det tillkommer också en månadskostnad på cirka 28 500 kronor till villaägarföreningen för underhåll av området.

Mäklare är Kurt Rappaport på Westside Estate Agency.

LÄS MER:Världens dyraste hem till salu

LÄS MER:Bahamashuset kostar en halv miljard

LÄS MER:Kat Von D säljer sitt unika hus i LA

ANNONS