”Sue Ellen” säljer sitt hus i Kalifornien

LYXHUSET: Skådespelaren Linda Gray är känd för de flesta rollen som Sue Ellen Ewing i tv-klassikern ”Dallas”. I serien bodde hon på den storslagna ranchen ”Southfork”, men även privat bor hon på en ranch, som länge försökt sälja. Här finns bland annat en pool, ett stall och ett hönshus.

ANNONS
|

I slutet av 70-talet och i framför allt början av 80-talet satt svenskarna bänkade framför sina tv-apparater för att titta på amerikanska tv-serien ”Dallas”. Serien handlade om familjen Ewing som blivit rik på olja och boskapsuppfödning. För flera av de medverkande skådespelarna blev serien deras stora genombrott.

En av de som var med i serien var Linda Gray som spelade den vodkadrickande lyxhustrun Sue Ellen Ewing. Hon som var gift med den mindre sympatiska J.R Ewing.

I tv-serien bodde paret på den lyxiga ranchen Southfork. I verkligheten har Linda Gray också bott på en ranch – i Santa Clarita, Kalifornien. Detta enligt TopTenRealEstateDeals. Ranchen har varit hennes hem i i cirka 50 år.

ANNONS

Grays ranch har legat ute till försäljning ett antal gånger under 2000-talet och till olika priser, utan att hitta en köpare. Kanske lyckas hon den här gången. En eventuell köpare får en fastighet på cirka 445 kvadratmeter med fem sovrum och fyra badrum.

500 år gamla ekar

Huvudbyggnaden innehåller tre sovrum, vardagsrum, matsal, stort ljust kök med en vedeldad pizzaugn, kontor, ett gym med jacuzzi och en värmande braskamin. Öppna spisar finns det bland annat i vardagsrummet och i det stora sovrummet, och på en av uteplatserna har de placerat en eldstad.

För gäster på besök finns ett hus på två våningar med två sovrum och kök och vardagsrum.

På utsidan finns en pool med soldäck och bubbelpool, en organisk trädgård, koi-damm, stall för flera hästar, en lada, ett hönshus, en tennisbana och flera uteplatser. På tomten finns en hel del växter och träd som skuggar, blanda att flera stora ekar som man tror är över 500 år gamla.

Priset för Dallas-stjärnans ranch är strax under 28 miljoner kronor.

ANNONS