Sugar Ray Leonard säljer sitt lyxhus

LYXHUSET: Boxningslegendaren Sugar Ray Leonard är en av världens rikaste boxare med en förmögenhet på cirka en miljard kronor. Han äger ett stort lyxigt hem i Pacific Palisades sedan slutet av 90-talet som han vill sälja. Han försökte 2019 utan att hitta en köpare men nu när priset är sänkt går det kanske bättre.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Sugar Ray Leonard är en av historiens främsta boxare. Han vann VM-titlar i fem olika viktklasser och OS-guld i boxning 1976. 1997 slutade han att boxas och har sedan dess bland annat jobbat som kommentator för flera stora tv-kanaler, deltagit i tv-serier som ”Två och en halv män”, ”Våra värsta år” och dansat i amerikanska versionen av Let´s Dance.

Han är också nära vän till tv-familjen Kardashian – Jenner, och är gudfar till Khloé Kardashian och har därför setts en del i familjens realityserie ”Keeping Up with the Kardashians".

Sugar Ray Leonard har dragit in en hel del pengar och har en förmögenhet på cirka en miljard kronor. Han klassas därför som en av världens rikaste boxare. Rikast är Floyd Mayweather med en förmögenhet på drygt 4,5 miljarder kronor.

ANNONS

En del av sin förmögenhet har han lagt på ett lyxhus i Pacific Palisades, Los Angeles. Han ska ha införskaffat det i slutet av 90-talet, detta enligt toptenrealestate.com.

2019 försökte han sälja det för drygt 430 miljoner kronor, utan att någon köpare nappade. Nu gör han ett nytt försök med ett pris på strax under 400 miljoner kronor.

Tennisbana, gym och putting green

Hemmet är på 1 550 kvadratmeter och innehåller sju sovrum och 12 badrum. Men finns så klart mycket mer, till exempel en bar, en matsal, ett kontor, flera walk-in-closets och vardagsrum.

Master bedroom har utsikt mot både bergen och havet. Där finns ett stort badrum, walk-in-closets och en balkong att hänga på.

I husets biorum kan man slappa och kolla film, och i gymmet kan man få en vältränad kropp.

Apropå hålla sig i form, på utsidan finns det ytterligare möjligheter till det - då där ligger en putting green där man kan öva sina golfkunskaper, och en tennisbana för att bättra på sin backhand.

Efter att ha gått en tuff tennismatch är det sen bara några steg till poolen för ett svalkande dopp. Och vill man ha bubblor i badet ligger där en jacuzzi i anslutning till poolen.

ANNONS

Flera kända grannar

Poolområdet ligger i en lummig trädgård och där finns plats att bättra på solbrännan om man önskar. På utsidan hittar man även en inbyggd grill och flera uteplatser för umgänge.

Får den nya ägaren gäster kan hen inhysa dem i gästhuset som är på två våningar med kök, vardagsrum, ett sovrum och ett badrum.

Gillar man att hänga med kändisar är det i Pacific Palisades man ska bo - för här bor ett gäng A-listkändisar som Brooke Shields, Michael Douglas och Catherine Zeta-Jones, Adam Sandler, Billy Crystal, Kate Hudson och regissören Steven Spielberg. Kanske vill de ta en fika eller en drink.

ANNONS