Guide: Här är Bohusläns billigaste och dyraste gästhamnar

Har du tänkt förtöja båten i ett av Sveriges vackraste landskap i sommar? För att möjliggöra en smidig semester för alla båtentusiaster presenteras här en guide över gästhamnar i kommunerna Uddevalla, Lysekil, Sotenäs och Tanum.

ANNONS
|

Sommarens högsäsong närmar sig i allt högre fart. Under de kommande veckorna väntas de bohuslänska kommunerna fyllas av semestertörstande turister sugna på sol, bad och vackra miljöer.

För många är det dags att dra igång motorn eller hissa seglet på sin vattenburna ögonsten. Bohusläningen har därför kartlagt ett urval av gästhamnar för den som vill planera sin båttur till tätorterna vid Bohusläns kust.

Detta är ett urval av de olika gästhamnarna som är belägna längs den bohuslänska kusten. Listan är gjord via hemsidan Dockspot, som möjliggör onlinebokningar av båtplatser i olika gästhamnar. De hamnar som inte är inkluderade i listan är således inte inkluderade på hemsidan.

ANNONS

Priserna gäller för en natt i gästhamnen under högsäsong. Huruvida andra tillägg såsom el, WC eller dusch ingår framgår inte på bokningshemsidan.

ANNONS