Misstänkt grov misshandel – kvinna förd till sjukhus

Polisen larmades till en bostad på Lextorp natten mot måndagen, där en kvinna skadats med ett tillhygge, troligen en kniv, i armen. Polisen utreder det som misstänkt grov misshandel, men kvinnan har inte velat berätta vem gärningspersonen är.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Det var strax efter klockan 02 natten mot måndagen som polisen larmades till en bostad på Lextorp i Trollhättan. En kvinna ska där ha blivit grovt misshandlad.

– Det är en kvinna som blivit knivskuren i armen. Hon har två skador på armen, som är tillfogade av något slags tillhygge, säger Elisabeth Melander, jourhavande förundersökningsledare vid Polisen i Fyrbodal.

Kvinnan fick föras med ambulans till sjukhus. På måndagsmorgonen är skadeläget oklart, men hon ska inte ha fått livshotande skador.

Polisen säger att det inte rör sig om något relationsärende, men omständigheterna kring den grova misshandeln är i nuläget okända.

ANNONS

– Det vet vi inte, hon har inte velat prata om det. Hon har inte velat berätta vem som gjort det.

Polisen har i nuläget ingen gripen eller misstänkt.

Under natten har man gjort en undersökning i bostaden och försökt hitta det eventuella brottsverktyget, men utan framgång. Man har även hållit förhör och kontrollerat personer i området. Utredningen kommer fortsätta på måndagen.

ANNONS