Simon tatuerade sig själv på efterfest

Under en efterfest kan det hända att en tatueringsmaskin åker fram och man skapar tatueringar som man sedan ångrar. Simon Salomonsson har gjort tre hemmagjorda tatueringar som han mer än gärna vill få bort till varje pris.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeTrollhättan usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Det var på en efterfest i april år 2019 som tatueringsmaskinen åkte fram. Simon bestämde sig för att tatuera sig. En på vänstra handleden där det står ”stay strong”, en på höger axel där det står ”asap” som en vän fick äran att göra och den sista sitter på högerlår och föreställer en ko med en pratbubbla där det står ”moo!”.

– Vi hamnade på en efterfest och där fanns det en tatueringsmaskin, då fick man ”bra” idéer, säger Simon.

Simon Salomonssons ko-tatuering är inte den första han har gjort på sig själv. Tatueringen på handleden gjorde han på egenhand efter att han först skissade upp texten med en penna.

ANNONS

På vänster arm har han påbörjat en sleeve som är tänkt att han ska fortsätta på längre fram. Då kommer texten på handleden så småningom att döljas.

– Jag hade gjort två stycken först, sedan tänkte jag att jag kan kladda lite på benet och tänkte att det var en bra idé.

Sammanlagt tre tatueringar

När Simon tänker tillbaka på stunden så skrattar han lite.

– Men den är riktigt ful och ser mer ut som en flodhäst än en ko. Jag vet inte varför jag gjorde en pratbubbla till den heller, säger han.

Det började med ett streck, sedan tillkom benen och huvudet, sedan var den klar.

– Alla som jag möter garvar åt den. Men inte jag, det är inte jag. Jag kommer ju att tatuera över den tids nog, men den är inte prioriterad och sitter på ett bra ställe, men när jag på stranden och solar så ser man hela och det känns inte så roligt. Jag vill inte ha den där, säger han.

LÄS MER:Rita förverkligade sin tatueringsdröm vid 72-års ålder

LÄS MER:West Coast Tattoo fest slår upp portarna i Uddevalla

Hans andra tatueringar har en betydelse eller en historia. Det är därför han vill ha sina tatueringar för att de har en betydelse.

– Den på axeln har jag tänkt att ta bort med laser, säger han.

ANNONS

För att ta bort en tatuering med laser krävs både tid, tålamod och pengar.

Efter du gjorde dessa fanns det en tanke att ta bort dem?

– I början var det mer att de kan väl får sitta kvar. Men sedan blir man äldre och tycker inte att det är så kul att de sitter där, säger han.

ANNONS