Kanye West besökte Mcdonals på Överby, enligt Aftonbladet.
Kanye West besökte Mcdonals på Överby, enligt Aftonbladet. Bild: Lauren Petracca Ipetracca

Uppgifter: Kanye West besökte McDonalds på Överby

Mcdonalds på Överby fick minst sagt celebert besök häromdagen, rapporterar Aftonbladet. Enligt tidningen var världsstjärnan Kanye West där och käkade.

ANNONS
|

På tidningens bilder ser man hur en person iklädd munskydd och solglasögon tillsammans med sitt sällskap knappar in en beställning i självbetjäningsautomaten. Enligt tidningen beställde de bland annat en frappé caramel, en Chicken Tasty, en stor choklad milkshake och så kallade hot wings.

En läsare som tidningen har kontakt med tror sig också ha fångat stjärnan utanför restaurangen – är det Kanye West vi ser? Avgör själv.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska världsstjärnan ha uppträtt på ett bröllop i Venedig i Italien i helgen och han ska därefter ha rest till Göteborg.

Bilder av världsstjärnans påstådda besök florerar även på twitter:

ANNONS

Anledningen till Sverigebesöket är enligt Aftonbladets uppgifter att undersöka ”ett eventuellt samarbete”, men vad som eventuellt lett honom till Trollhättan och till Överby är i skrivande stund högst oklart.

Presschefen kan inte bekräfta

När TTELA når Mcdonalds presschef Henrik Nerell på måndagskvällen kan han inte bekräfta att det är Kanye West på just Överby man ser på Aftonbladets bilder.

Men det finns en del som talar för att är Överby-Mcdonalds. Bilderna visar en Mcdonaldsrestaurang i Sverige i nutid och när Henrik Nerell varit i kontakt med medarbetare på Överby har ingen sagt att det absolut inte är deras restaurang.

– Men om det är Kanye West eller inte kan jag däremot inte svara på, säger Henrik Nerell.

Ingen av medarbetarna ska ha känt igen världsstjärnan när – och om – han var där.

– Det tänker jag är mest positivt för honom. Om det nu är han måste det ha varit skönt att sitta i fred och käka och hänga med polarna. Och varför åkte han till Trollhättan av alla ställen? Det blir man ju lite intresserad av ändå, säger Henrik Nerell.

TTELA pratar också med en medarbetare på restaurangen på måndagskvällen. Hen berättar att det ska ha varit kring lunchtid på söndagen som sällskapet dök upp på Överby. Kollegor som jobbade under söndagen säger sig känna igen sällskapet på Aftonbladets bilder, men ingen ska vid besöket ha förstått att det var världsstjärnan.

ANNONS
ANNONS