Tio saker du kan göra på sportlovet 2020

Vecka 8 är lika med sportlov i vårt område. Funderar du på hur det ska spenderas? Här kommer några tips på vad som pågår i Bohusläningens område.

ANNONS
|
Uddevalla

TV-spelsturnering på biblioteket

0
Fredag 21 februari klockan 13.00-15.00 är det tv-spelsturnering på Dalabergs bibliotek. Turneringen är gratis och riktar sig till barn mellan 9-12 år. Boka en plats genom att prata med personalen på biblioteket. Arkivbild: Maria Lundberg.
Uddevalla
Bild: Johan Persson

Familjescouting i Ljungskile

0
Lördagen 15 februari klockan 10.00- 11.30 kan familjer som gillar att vara ute i skog och mark prova på scouting. Här får barnen träffa nya vänner och ge sig ut på äventyr och upptäcka naturen på nära håll. Barn från 7 år och uppåt är välkomna till Ljungskilegården. Arkivbild: Johan Persson.
Uddevalla
Bild: Stefan Bennhage

Lär dig din släkthistoria

0
Tisdag 18 februari klockan 13.00-19.00 kan du släktforska på Parkgatan. Barn från 12 år och uppåt är välkomna. Det du behöver ha med dig för släktforskning är: Namn, födelsedata och plats vid födseln, papper och penna. Arkivbild: Stefan Bennhage.
Munkedal
Bild: Fredrik Sandberg / TT

Öppen mick och snacksbuffé

0
Måndag 17 februari kl. 16.00 är det Open Stage i Hôlan i Munkedal.
För dig som går på högstadiet eller gymnasiet finns det möjlighet att uppträda med med sång, dans, musik eller stand up. Bild: Fredrik Sandberg / TT.
Orust
Bild: Patrik Bergenstav

Deckarskola med Jeanette Bergenstav

0
Deckarskola för barn i åldrarna 9 år och uppåt. Författaren Jeanette Bergenstav visar hur du själv kan bestämma vad som händer i skrivandets värld. Måndag den 17 februari på Orust brukshundklubb mellan klockan 12-14.30. Antalet platser är begränsade. Bild: Patrik Bergenstav.
Tanum
Bild: Stina Stjernkvist/TT

Sportlovsbio på biblioteket

0
Onsdagen den 19 februari klockan 15.00 visas filmen "Storkarna" på Tanums bibliotek. Filmen är för 7 år och uppåt. Det finns ett begränsat antal platser så föranmälning krävs. Bild: Stina Stjernkvist/TT.
Lysekil
Bild: Carin Rudehill

Gladiotorgames på fritidsgården

0
Så här kan det se ut på Gladiatorerna på TV. På tisdag den 18 februari är det Gladiotorgames på fritidsgården Ung Mötesplats i Lysekil. Årskurs 4 till 6 är välkomna klockan 13.00-15.00. Årskurs 7 till gymnasium klockan 16.00-18.00. Arkivbild: Carin Rudehill.
Sotenäs

Biljardturnering med pris

0
På Sotenäs fritidsgårdar är det biljardturnering för alla som är intresserade på fredag den 21 februari. Turneringen startar klockan 19.30 och vinnaren går hem med ett pris. Arkivbild: Maria Lundberg.
Strömstad

Lek bland kanor i djungelland

0
På Nordby shoppingcentrum kan du åka kanor i ett lekland med djungelmiljö. Här är barn i åldrarna 1-11 år är välkomna. För de vuxna finns ett litet café i anslutning till leklandet där man förutom kaffe serverar korv och annat tilltugg. Sportlovsöppet är det mellan klockan 11.00-18.00. Bild: Nordby, Djungelland.
Färgelanda
Bild: Haagen Camilla (Stampen)

Lär dig mer om luftballonger

0
Tisdag den 18 februari kommer Dalslands ballongklubb till torget i Högsäter. Om vädret tillåter förbereds ballongen för flygning. Mellan klockan 10.00-12.00 kan du lära dig mer om flygning och kolla på bilder och film från olika flygningar. Bild: Dalslands ballongklubb.
ANNONS