Örgrytes Alexander Bernhardsson överlistar Frejs målvakt Jonas Olsson och gör första målet i 2–0-segern.

Örgryte vann efter utvisning

|

Nollpoängaren Frej höll emot länge på bortaplan mot Örgryte i superettan.

Men när lagkaptenen Pedro Ribeiro blev utvisad i 76:e minuten, efter sitt andra gula kort, var det början till slutet. Örgryte gjorde två mål på fyra minuter och vann med 2–0.

Alexander Bernhardsson sköt 1–0 bara två minuter efter utvisningen och spelade sedan fram Gustav Ludwigson till 2–0 i 82:a.

Örgryte tog klivet upp på andra plats, två poäng bakom ledande Varberg som har maximala nio poäng efter tre omgångar.

Fjolårets allsvenska Trelleborg jagar fortfarande första segern. Zoran Jovanovic räddade en poäng hemma mot Norrby med sin 1–1-kvittering i 89:e minuten. Dardan Rexhepi gjorde Norrbys mål i slutet av första halvlek. TFF är trea från slutet med två poäng efter tre omgångar.