Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Seger igen. Jack "The Joker" Hermansson, från Uddevalla och boendes i Oslo, vann ytterligare en UFC-fajt sedan han knockat Brad Scott i Mexiko under natten till söndag.

Överlägsen vinst för Jack ”The Joker” Hermansson

På nära 2 500 meters höjd i Mexico City slog Jack ”The Joker” Hermansson sin motståndare redan i första ronden.

Under natten mellan lördag och söndag mötte den 29-åriga MMA-fightern Jack ”The Joker” Hermansson från Uddevalla engelsmannen Brad Scott. Matchen ägde rum på 2 440 meters höjd i Mexico City, och det var en överlägsen vinst för Jack Hermansson.

Norska tidningen VG skriver att Hermansson slog motståndaren utan att själv träffas av ett enda slag. Det är den tredje av fyra matcher som Jack Hermansson tar hem i UFC-organisationen, som är den högsta divisionen inom MMA.

Redan i första ronden vann Jack Hermansson med en kraftig ground and pound, det vill säga att han fick ned motståndaren på golvet. Där fortsatte han att mata slag mot Brad Scott tills dess att domaren dömde att matchen var slut, och Jack Hermansson stod som överlägsen vinnare.

Då hade fajten bara pågått i knappt fyra minuter.

– Det här är bara början. Jag kommer att gå en kamp mot några av de bästa i divisionen, säger han till VG efter segern.

På Facebook tackar han sina tränare, träningspartners och familjen. Han beskriver också varför han älskar sporten.

"Denna sport är något speciellt. Känslorna som går igenom kroppen hela vägen från träning till tävlingens slut är surrealistiska. Jag känner mig levande och det är en av anledningarna till att jag älskar den här sporten" skriver han.