Ahmed Hegazi, här steget efter Manchester Uniteds Romelu Lukaku, och hans West Bromwich har nu spelat 16 matcher utan att vinna i Premier League.

16:e raka utan seger för West Bromwich

|

West Bromwich inledde Premier League-säsongen med två segrar. Sedan tog det stopp. Och något trendbrott, efter 15 ligamatcher utan seger, var klubben inte riktigt nära i 1–2-förlusten hemma mot Manchester United.

Visserligen reducerade Gareth Barry i 77:e minuten och laget hade några halvfarliga lägen i slutskedet, men dessförinnan hade gästerna satt dit två bollar bakom Ben Foster i West Bromwich-målet.

Romelu Lukaku gjorde 1–0 efter 27 minuter och åtta minuter senare ökade Jesse Lingard på till 2–0.

Förlusten innebär att West Bromwich nu är uppe i 16 raka matcher utan seger i Premier League. Manchester United, som hade Zlatan Ibrahimovic och Victor Nilsson Lindelöf på bänken, har fortsatt elva poäng upp till serieledaren Manchester City.

För Liverpool lossnade spelet mot Bournemouth. Efter två raka enpoängare, 1–1 mot Everton och 0–0 mot West Bromwich, slutade bortamötet 4–0. Målskyttar: Philippe Coutinho, Dejan Lovren, Mohamed Salah och Roberto Firmino.

Bakom Manchesterklubbarna jagar Chelsea, Liverpool och Arsenal.