Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Karin Carlsson, sportchef på Bohusläningen.
Karin Carlsson, sportchef på Bohusläningen.

Bohusfotboll – en sajt för alla fotbollsälskare

Bohusfotboll! Visst är namnet på vår nya satsning lockande. Där kan alla fotbollsälskare läsa allt om fotbollen i vårt område på bohuslaningen.se. Och jag menar verkligen nästan ALLT! Från division 1 till division 6 på herrsidan och från division 1 till division 4 på damsidan.

Bohusläningen har länge haft den mest omfattande och frekventa fotbollsbevakningen i våra huvudkommuner i Bohuslän och södra Dalsland. Men det går alltid att bli ännu bättre. Första steget är redan taget i och med att vi nu livesänder regelbundet från olika divisioner lokalt. Det innebär att våra tittare kan se matcher både live och i efterhand.

Nu tar vi nästa steg mot en ännu bättre bevakning. Främst på de lägre serierna där vi under några år inte haft möjlighet att rapportera regelbundet.

Rosalinda uppmärksammar oss

I dag lanserar vi nämligen sajten Bohusfotboll där du som fotbollsintresserad läsare kan få all info om matcher på i stort sett alla nivåer i vårt område. Från division 1 till division 6 på herrsidan och från division 1 till division 4 på damsidan kommer vi att ha referat och förhands.

Det är möjligt genom textroboten Rosalinda. Rosalinda skriver blixtsnabbt ett referat från matcherna som snabbt finns att läsa på vår sajt. Hon skriver också förhands inför matcherna. Är det något spektakulärt som hänt går det heller inte Rosalinda förbi. Då uppmärksammar hon oss på en tremålsskytt eller ett lag som vunnit fem raka matcher så kan vi följa upp med en journalistisk text.

Senaste nytt – kostar ingenting

Självklart kommer textroboten inte att ersätta våra riktiga skribenter utan detta handlar enbart om alla oräkneliga matcher som vi normalt inte har möjlighet att följa. Flikar högst upp på sajten gör att man sedan själv väljer vilka serier man vill läsa om – texter som då är baserade på fakta och statistik.

Med den här satsningen ska ingen anhängare av sin klubb i Uddevalla, Lysekil Munkedal, Sotenäs, Tanum, Färgelanda och Orust längre behöva gå ovetande om resultat, målskyttar, tabell, skytteliga eller förutsättningar. I stället kan man logga in på sin mobiltelefon, I-pad eller dator och få senaste nytt på bohuslaningen.se och det kostar ingenting.

Så häng med från starten på Bohusfotboll – Bohusläningens fotbollssajt där all lokal seniorfotboll nu kommer att samlas.