Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Jack "The Joker" Hermansson efter segern mot Alex Nicholson i Globen i maj.

Brasilien nästa för Uddevallas "The Joker"

Jack "The Joker" Hermansson har tilldelats en ny match i Ultimate fighting championship. Den 28 oktober ska han till Brasilien för att möta en brasilianare.

Det är bara några veckor sedan som den Uddevallabördige MMA-fajtern Jack "The Joker" Hermansson gick en match. Han gjorde processen kort med Brad Scott i Mexico City i början av augusti.

Efter knappt fyra minuter i den första ronden bröt domaren matchen och Hermansson hade vunnit sin tredje UFC-match sedan debuten 2016.

Nu är det dags att resa över Atlanten igen. Närmare bestämt ska "The Joker" möta brasilianske Thiago "Marreta" Santos i Sao Paulo den 28 oktober. 33-årige Marreta är rankad på 15:e plats i världen i mellanvikt och har vunnit sju av elva UFC-matcher i karriären där den senaste var en seger mot Gerald Meerschaert i juli.

Sedan tidigare har Jack "The Joker" Hermansson besegrat Scott Askham och Alex Nicholson samt förlorat mot Cezar Ferreira. Förlustmatchen i november förra året gick i just Sao Paulo och därför är det speciellt för Hermansson att komma tillbaka dit.

"Det är ett år sedan jag besökte Sao Paulo och matchen är en bra present eftersom vi har några oavslutade affärer att lösa" skriver "The Joker" på sin Facebooksida angående mötet med Thiago Santos.

Läs vår intervju med Jack Hermansson om matchen: