Buffalos målvakt Linus Ullmark räddade 41 puckar i matchen mot Pittsburgh.

Buffalo vann med sekunder kvar av förlängning

|

Med bara 49 sekunder kvar av förlängningen satte Buffalos Conor Sheary sitt andra mål för matchen och avgjorde därmed på hemmaplan mot Pittsburgh i NHL-hockeyn.

Matchen slutade 4–3 till Buffalo, med Linus Ullmark i målet som räddade 41 skott.

Buffalo, genom Jack Eichel, tog ledningen redan efter tre minuters spel. Men efter ytterligare bara en minut kvitterade Nick Bjugstad för Pittsburgh. Buffalos blivande matchhjälte Sheary hann ta tillbaka ledningen före första periodens slut.

I andra perioden hämtade Pittsburgh upp genom mål av både Patric Hörnqvist och Sidney Crosby och i periodvilan inför tredje ledde Pittsburgh med 3–2.

Crosbys 3–2-mål var hans 439:e i NHL-karriären och han närmar sig klubbrekord – numera delar han andraplatsen med Jagomir Jagr över flest gjorda Pittsburghmål.

Men det räckte inte för seger mot Buffalo den här gången. Brandon Montour kvitterade för Buffalo med drygt två och en halv minut kvar av ordinarie speltid, och i förlängningen avgjorde alltså Sheary för Buffalo.