Nicolas Otamendi inledde Manchester Citys vändning från 0–1 till 2–1 hemma mot West Ham.

City vände mot West Ham

|

Manchester City förde spelet. West Ham låg rätt, ställde om bra – och tog ledningen.

Det var första halvleken.

I andra satte hemmalaget fart ordentligt, pressade hårt, kvitterade – och vann till slut med 2–1.

Vändningen inledde med inhopparen Gabriel Jesus hårda inspel och att Nicolas Otamendi, via Declan Rice, satte 1–1-målet i 57:e minuten. 26 minuter senare fick David Silva in avgörande 2–1.

Med segern har serieledaren Manchester City vunnit 14 av 15 ligamatcher, och enda plumpen så här långt in i Premier League-säsongen är 1–1-mötet med Everton.

I Southamptons möte med Bournemouth slog Charlie Austin till i 61:a minuten, och ordnade därmed en poäng för bortalaget.

Manchester City toppar tabellen på 43 poäng före Manchester United (35) och Chelsea (32).