Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Jörgen Wålemark vill inte gå händelserna i förväg. "Vi är säkra i serien och vårt fokus ligger helt på Oddevold-matchen". Bild: SEBASTIAN LAMOTTE

Derbyt helt i fokus för Wålemark

Utmärkelsen Bohusläns bästa lag är vad som står på spel inför lördagens derby mellan Ljungskile och Oddevold. Jörgen Wålemark tror på en jämn kamp.

Ljungskile kommer till Uddevalla och Rimnersvallen under lördagen för det klassiska Bohusderbyt. Prestigen är stor mellan lagen och Jörgen Wålemark ser fram emot matchen.

– Det ska bli roligt med ett derby. Det finns ett stort intresse och förhoppningsvis kommer det mycket människor. Det betyder mycket för fansen och för grabbarna, säger han.

Sedan Wålemark klev in i Ljungskile har laget haft en positiv trend och har under höstsäsongen fortfarande inte förlorat. Ljungskile har, i serien, elva raka matcher utan förlust.

– Vi har varit stabila under hösten och vi jobbar för att få till det även på lördag.

I vårmötet blev det en storseger för Ljungskile i mötet med Oddevold på Skarsjövallen. Trots att det var en målrik uppgörelse senast så tror supportrarna på en målfattig historia på Rimnersvallen under lördagen. Jörgen Wålemark är inte riktigt helt säker på den saken.

– Vi får se hur det blir i morgon. Det kommer bli jämnt och hårt, så är det alltid. Det kommer att avgöras i straffområdet och då gäller det att sätta dit bollen. Självklart går vi för seger, säger Wålemark.

Inför matchen

Division 1 södra

IK Oddevold – Ljungskile SK

Rimnersvallen: Lördag 15.00

Läget i laget: Alla i truppen är tillgängliga för spel