Emmitt Smith säljer sin lyxvilla – och en middagsdejt

Emmitt Smith säljer sin lyxvilla för 19 miljoner kronor – slår man till bjuds man även på en middagsdejt med den 52-årige NFL-legendaren.

ANNONS
|

Den numer pensionerade Emmitt Smith spelade för Dallas Cowboys mellan åren 1990 och 2002. Under dessa åren hade han en karriär som gjorde honom till en av de absolut bästa på hans position (running back) någonsin.

Han var med och vann Super Bowl hela tre gånger, blev utsedd till finalens mest värdefulle spelare en gång och ligans mest värdefulle spelare en gång.

Smith togs även ut till 1990-talets ”decennium-All star-lag” samt NFL:s 100-års jubileum-all star-lag. Det slutgiltiga erkännandet fick Emmitt Smith 2010 när han valdes in i Hall of Fame.

Säljer lyxvilla – och middagsdejt

I och med detta finns det nog ett visst intresse för erbjudandet som den numer 52-årige legendaren kommit med. I alla fall bland de som har pengar i överflöd.

ANNONS

Emmitt Smith har nämligen valt att sälja sin lyxvilla i Dallas för 2,2 miljoner dollar – vilket är en referens till hans tröjnummer 22, det skriver Toptenrealestatedeals.com. I svenska kronor motsvarar priset omkring 19 miljoner kronor i dagens växelkurs.

Sajten skriver även att om man har dessa pengar till övers och väljer att slå till – ja då bjuds man även på en middagsdejt med Emmitt Smith som utöver en karriär som NFL-spelare även har varit med i USA:s motsvarighet till Lets Dance.

1 000 kvadratmeters lyxhus

Så till det 1 000 kvadratmeter stora huset som byggdes 1995 åt Emmit Smith. Utöver den rejält tilltagna boytan finns det, föga förvånande, en pool, en hemmabio och ett biljardrum.

I huset, som osar av lyx, hittar man även fem sovrum, nio badrum, två kontor och ett rum med en eldstad. Låt oss även säga att rummen är av storleken ”Texas big”.

ANNONS