Torontos målvakt Frederik Andersen, till höger, firar segern med sina lagkamrater.

Fortsatt måltorka för Nylander

Toronto utklassade New Jersey med 7 mål mot 2 i NHL-ishockeyn. Men svenske stjärnan William Nylander fick gå av isen utan poäng.

|

Nylander har spelat sex matcher efter sin 225 dagar långa frånvaro från laget, till följd av utdragna kontraktsförhandlingar. Hittills under sin korta säsong har han samlat på sig två ynka poäng, i en match mot Carolina förra veckan då han stod för två assist.

Efter att ha förlorat två matcher i rad var en seger vad Toronto behövde.

- Vi hade inte fått de resultat vi ville ha den senaste dryga veckan. Det var dags för oss att göra någonting och jag tycker att vi svarade bra, säger Nazem Kadri enligt nhl.com.

Han noterades för tre assist i matchen.

Laget tog greppet om matchen redan i första perioden, som slutade 3–1 och efter andra stod det 5–1 till kanadensarna. Efter ytterligare ett New Jersey-mål i tredje perioden fick Tyler Ennis in två mål i slutminuterna. Pär Lindholm noterades för en assist till ett av dem.

- Jag tycker att vi inledde bra i kväll. Jag vet inte om vi höll i spelet i 60 minuter men vi startade bra, kom ut och gjorde några bra mål. En bra seger för vårt lag, säger tränaren Mike Babcock.

Torontos danske målvakt Frederik Andersen räddade 27 skott.

Pontus Åberg gjorde matchens första mål när hans Anaheim mötte New York Rangers, hans elfte för säsongen. Men målet blev lagets enda mot Rangers tre, där Vladislav Namestnikov stod för ett mål och två assist.

New York Rangers Mika Zibanejad noterades för en assist.