Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Patrik Adamczyk. Bild: Erik Weiefors

Adamczyk aktuell för ännu en klubb

Först en lokal klubb, sedan en annan – och nu en tredje. Försvararen Patrik Adamczyk fortsätter att visa upp sig för att få ett kontrakt.

När Oddevold drog igång träningen i januari var Patrik Adamczyk med och provtränade. Han imponerade på klubbledningen som ville inleda diskussioner med den långe försvararen.

LÄS MER: Lyckade provspel i Oddevold – ska förhandla med duo

Det blev inget då och istället tränade 28-åringen med IFK Uddevalla – och gjorde ett frisparksmål i träningsmatchen mot IFK Åmål.

LÄS MER: Frispark fixade läckert ledningsmål för IFK

Efter det hörde Ljungskile av sig och ville ha Adamczyk på provträning. Därför har han tränat på Skarsjövallen den senaste veckan samt spelat 60 minuter i lördagens träningsmatch mot Utsikten.

– Anton Snibb fick gå ut tidigt och Patrik kom in. Han spelade både ytterback och mittback, var spelskicklig och gjorde bra ifrån sig. Han ska träna i morgon (tisdag) också sedan får vi se om vi går vidare, säger Ljungskiletränaren Jörgen Wålemark.

Patrik Adamczyk spelade med trollhätteklubben Skoftebyns IF förra säsongen och har tidigare tillhört Oddevold, Grebbestad och IFK Uddevalla.

Bohusläningen har sökt Patrik Adamczyk för en kommentar.