Gustav Kjellström.
Gustav Kjellström.

Anfallaren lämnar IFK med omedelbar verkan

Succé och tvåmålsskytt i premiären. En dryg månad senare lämnar IFK Uddevallas anfallare Gustav Kjellström klubben.

ANNONS
|

Med två raka segrar inledde IFK Uddevalla säsongen starkt. Sedan dess har laget bara tagit en poäng på fyra matcher.

Nu kommer nästa motgång.

Anfallaren Gustav Kjellström lämnar IFK med omedelbar verkan för att i stället gå till Ödsmål, klubben han lämnade i vintras. Det skriver Fotbollsbloggen STO.

– Det handlar inte om att jag inte har trivts eller något, utan det är all den tiden som går åt att bara jobba och sedan spela fotboll. Jag hinner inte med något annat än det. Jag har inte haft samma dragningskraft till fotbollen på slutet och så vill jag inte känna. Jag vet att jag älskar att spela fotboll och därför var detta alternativet det bästa för mig! Jag får spela fotboll ha kul med alla mina kompisar och samtidigt hinna med att göra andra saker också, säger Kjellström till bloggen.

ANNONS

I IFK Uddevalla kommer man att sakna anfallaren.

– Det är jättetråkigt. Gustav är en fantastisk spelare som vi gärna hade haft kvar. Han har sina bästa år framför sig men det blev lite för mycket resor. Han fick ledigt några dagar och fattade själv beslutet i går (måndag) att gå tillbaka till lägre divisioner. Man måste känna, vilja och brinna för att spela fotboll på den här nivån. Dörren är inte stängd och han är hjärtligt välkommen tillbaka i framtiden, säger IFK Uddevallas klubbchef Dennis Fredriksson.

Letar ni ersättare?

– Just nu är fönstret stängt så den diskussionen har vi inte tagit ännu, det får komma senare. Jag tycker att vi har bra målgörare i laget. Sylejman Hoxhaj har tagit ett par kliv under våren gjort ett par bra inhopp. Jag ser stor potential i honom, sedan har vi ett bra gäng i U19 också.

ANNONS