Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Skarpskytt. Anna Holmqvist firar sitt vackra mål.

Anna Holmqvist bjöd på drömmål

Anna Holmqvist och hennes IK Rössö stötte under lördagen på tufft motstånd. Jönköpingslaget Mariebo blev för svåra. Men trots förlusten fanns det en del att glädjas över.

Många av Rössös tidigare motståndare har kommit från lägre divisioner. Lördagens match mot Mariebo blev därför en riktigt bra värdemätare.

– Mariebo är ett riktigt bra motstånd, ett topplag i division ett. De är starka på alla positioner. Vi saknade en del spelare i dag, men jag tycker ändå vi gör det helt okej. Det var skönt att få den här matchen innan seriepremiären, säger Anna Holmqvist.

Matchens delikatess stod Anna Holmqvist själv för. Reduceringen till 3-5 var av högsta kvalité. En perfekt slagen frispark borrade sig in i krysset bakom en chanslös Mariebo-målvakt.

– Det var skönt att sätta den, det var bara att lägga in den, säger Holmqvist skämtsamt.

Det återstår nu bara en match för Rössö innan serien startar om två veckor. För Anna Holmqvist är det klart vilka saker som måste bli bättre.

– Effektiviteten i avsluten måste bli bättre, kanske inte just i den här matchen men tidigare. Men jag är säker på att någon i laget kommer kliva fram och ta den rollen också. Annars tycker jag att truppen känns bra, vi har hittat varandra.

Läs mer: