Asllani chockad efter fula tilltaget: "Var något nytt"

Kosovare Asllani var rejält irriterad i mötet mot Italien. Särskilt efter ett hon blivit dragen i håret. – Jag blev chockad, säger hon till Expressen.

ANNONS
|

Sverige brände chansen till gruppsegern efter förlusten mot Italien som redan var utslaget. Efter matchen var det flera nedstämda svenska spelare.

En spelare som däremot var rejält irriterad var landslagsstjärnan Kosovare Asllani som riktade skarp kritik både mot det egna laget och de italienska spelarnas uppträdande.

Efter bara ett par minuter av matchen tog Martina Rosucci tag i håret på Asllani och ryckte till.

– Jag blev till och med dragen i håret, de var aggressiva. Det var något nytt. Jag har inte mött något lag som dragit i en så mycket, berättar Asllani, säger hon till Expressen och fortsätter.

ANNONS

– Jag blev chockad över att bli dragen i håret.

Asllani fick frispark med sig för det tilltaget men Sverige föll alltså överraskande mot Italien. Nu väntar istället hemmanationen Holland i kvartsfinalen – då kräver Asllani bättring av sig själv och sina lagkamrater.

– Det var en svag första halvlek. Vi ska inte prestera så, det viktigaste är att vi är vidare. Laget måste höja sig till på lördag.

ANNONS