Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Nykomling? Robert Bagger är ett av flera namn som kan förstärka Oddevold under sommarfönstret. (Arkivbild).

Bagger kan vara på väg till Oddevold

Robert Bagger har inte kommit överens med Varberg Bois om en fortsättning. Nu tyder mycket på att han kan vara på väg till Oddevold.

IK Oddevolds vårsäsong har varit en karusellåktur utan dess like med flera poängsituationer i slutminuterna.

På läktaren har det knorrats om både det ena och det andra, det är tränare som ska avgå och spelare som ska sparkas.

Men från fotbollsutskottet är man klara med sin inställning.

Förtroende för Lien och Fylksjö

– Vi har förtroende för Jan Erik Lien och Tony Fylksjö, men vi för ständiga diskussioner om Oddevolds framtid som vanligt under säsongen, säger utskottets ordförande Bjarne Svensson.

Han medger dock att man hade hoppats på några poäng fler och säger att det finns med att ta av i spelet som laget har spelat.

– Men överlag är vi nöjda med våren, säger Svensson.

På spelarfronten så har det varit en skadeskjuten blågulvit trupp som ändå har lyckats hänga med i toppen av serien.

Nu kan de dessutom få både intern och extern hjälp.

– Till hösten siktar vi på att alla skadade spelare kommer vara fit for fight, sen är det klart att vi kollar på spelare som kan spetsa eller bredda den trupp vi redan har, säger Svensson.

Bagger intressant

En av de spelare som har ryktats vara på väg in till seriefyran är yttermittfältaren Robert Bagger tidigare både i Ljungskile och IFK Uddevalla.

Han är för tillfället utan klubb sedan han inte kommit överrens med superettanklubben Varberg om en fortsättning och letar ny arbetsgivare.

– Vi har diskuterat det namnet ja, men sen är det en sak och att komma överrens en helt annan sak, men om Robert skulle vilja spela för oss tror jag inte det blir allt för svårt att komma överens, säger Bjarne Svensson.

Men det är inte bara yttermittfältare som diskuterats. Enligt Bjarne Svensson tittar man på nya spelare på i stort sett varje position för att kunna ge hemmapubliken den fotboll de stundtals kräsna fansen vill se.

– Målsättningen under hösten är som den varit under hela säsongen. Vi siktar på att vinna serien och vi har många toppmatcher kvar på hemmaplan så det är verkligen inte omöjligt, säger Bjarne Svensson.

Vad som är helt säkert är att transferfönstret har öppnat och det skulle inte vara helt omöjligt med ruljans i Thordéns ögonsten.