Admir Bajrovic har startat de tre senaste matcherna i superettan.
Admir Bajrovic har startat de tre senaste matcherna i superettan.

Bajrovic börjar hitta rätt i LSK

Fem matcher som avbytare. Och nu tre som startspelare.

ANNONS
|

Admir Bajrovic har tagit ett stort kliv in i Ljungskiles lag.

Bajrovic kom till Ljungskile inför förra årets säsong. Efter en vårsäsong med relativt lite speltid lånades han ut till norska Follo under hösten.

I vintras återvände han till LSK och har jobbat sig in i laget. Tre starter och ett mål har det blivit för 20-åringen från Trollhättan.

– Det känns bra, spelet har varit från och till men för egen del blir det bara bättre. Det var viktigt för mig att göra mål mot Frej, det ger självförtroende, säger han inför matchen mot Trelleborg.

Vad har du utvecklat sedan förra året?

ANNONS

– Jag vet att jag är en bra fotbollsspelare och jag har jobbat på den fysiska delen. Jag vill göra mer för att hjälpa laget.

Har du något mål med säsongen?

– Jag har mina delmål att spela så mycket som möjligt. Men jag har ingen siffra men hur många mål jag vill göra, säger Admir Bajrovic.

Ljungskile får tillbaka några spelare som haft skadebekymmer ett tag. Petter Björlund, Linus Tornblad och Tim Nilsen har tränat för fullt i veckan och åker med laget till Skåne.

Avspark

Superettan

Trelleborgs FF-Ljungskile SK

Vångavallen, lördag 18.15

Preliminär startelva, LSK: August Strömberg – David Frölund, Alexander Mellqvist, Linus Dahl, Allan Mohideen – Jakob Olsson, Hannes Stiller, Yussif Chibsah, Linus Tornblad – Tim Nilsen, Admir Bajrovic.

Skador/avstängningar: Ahmed El Amrani (avstängd), Mattias Pedersén (lårskada), Aleksandar Kitic (framsida lår), Gabriel Altemark Vanneryr (hälskada), Hampus Andersson (korsband), Peter Sörensen Nergaard (tåskada).

Tre senaste matcherna:

TFF:

Frej (b) 2–0

Örgryte (h) 2–2

Åtvidaberg (b) 0–2

LSK:

Halmstad (b) 0–1

Frej (h) 2–2

Syrianska (b) 0–1

ANNONS