Oddevold har varit starka på hemmaplan den här säsongen. Men till helgen får laget byta spelplats från Rimnersvallen till Thordéngården.
Oddevold har varit starka på hemmaplan den här säsongen. Men till helgen får laget byta spelplats från Rimnersvallen till Thordéngården. Bild: Håkan Fredriksson

Bohusderbyt mellan Oddevold och Stenungsund byter spelplats – direktsändning inställd

På söndag skulle Bohusläningen ha sänt matchen mellan Oddevold och Stenungsund i division 2 norra Götaland. Men då matchen bytt spelplats innebär det att Bohusläningens direktsändning ställs in.

ANNONS

Bohusläningen kunde i går berätta att Rimnersvallen är ospelbar då delar av planen blivit täckt av lervälling.

Det tvingar både Oddevold och Rössö att flytta helgens hemmamatcher.

Bohusläningen skulle ha sänt söndagens möte mellan Oddevold och Stenungsund, en match av yttersta betydelse för toppstriden i division 2 norra Götaland.

Men då matchen flyttas från Rimnersvallen till Thordéngården medför det att Bohusläningen inte har möjlighet att sända matchen på grund av att de tekniska förutsättningarna är sämre.

Det finns i nuläget inga beslut kring övriga planerade direktsändningar i oktober (Oddevold–Grebbestad 24/10 och Oddevold–BK Forward 31/10). Men Oddevold skriver på sin hemsida att det är sannolikt att även de resterande hemmamatcherna för klubben kommer att spelas på Thordéngården.

ANNONS

ANNONS