Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Får Oddevold och Philip Engelbrektsson jubla även under kvalet till division 1? Bohusläningen direktsänder båda matcherna i den första kvalomgången. Bild: Håkan Fredriksson
Får Oddevold och Philip Engelbrektsson jubla även under kvalet till division 1? Bohusläningen direktsänder båda matcherna i den första kvalomgången. Bild: Håkan Fredriksson

Bohusläningen sänder Oddevolds kvalmatcher

Oddevold ställs mot Dalstorp och Västra Frölunda i den första omgången av kvalet till division 1. Nu står det klart att Bohusläningen visar båda matcherna.

Först ut är drabbningen borta mot Dalstorp. En seger där och Oddevold har skaffat sig ett bra utgångsläge för att ta sig vidare till nästa omgång.

Sändningen från Dalstorp startar klockan 14 på söndag och görs i samarbete med Borås Tidning. Bohusläningens Christer Lindgren finns också på plats på i Dalstorp.

En vecka senare spelar Oddevold den avgörande matchen i den första av två möjliga kvalomgångar. Laget ställs mot Västra Frölunda hemma på Rimnersvallen.

Även då kommer Bohusläningen att sända matchen direkt på bohuslaningen.se.

LÄS MER: Se Oddevolds kvalmöte med Dalstorp

– Det känns superkul att vår satsning på direktsänd idrott fortsätter. Vi sände samtliga hemmamatcher för Oddevold i tvåan den här säsongen och vi är förstås glada och stolta att även kunna erbjuda de inledande kvalmatcherna, säger Bohusläningens sportchef Adam Jönsson.

Det finns i nuläget inget besked om eventuella sändningar om Oddevold tar sig vidare till kvalets andra och sista omgång.

Så ser du Oddevolds matcher

Sändningarna är tillgängliga för dig som är prenumerant. Här hittar du våra erbjudanden.

Här kan du som pappersprenumerant skapa ett digitalt konto.

Vi reserverar oss för eventuella sena ändringar gällande sändningarna.