Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/4

En Westermark klar för Ljungskile

Kontrakten med Gais har gått ut och under onsdagen gick ryktet om att både Erik Westermark, 26, och Jesper Westermark, 25, skulle vara på gång till Ljungskile SK.

På eftermiddagen bekräftade LSK uppgifterna till hälften och det står därmed klart att Erik Westermark lämnar Gais efter två säsonger och 46 matcher i superettan för ett ettårskontrakt i söderettan. Tidigare har han representerat Bokedalen i division 6, Olskroken i divison 5 innan han kom tillbaka till moderklubben Sävedalen i division 3 innan det blev Utsikten i ettan och därefter Gais.

– Erik var prioriterad för oss. Jag har följt honom under flera år och det är en väldigt bra och mångsidig spelare. Han kan användas på många olika positioner på planen och är en fantastisk lagspelare. säger Jörgen Wålemark till Bohusläningen.

Brorsan spelade i Oddevold

Enligt vad Bohusläningen erfar är också Jesper Westermark aktuell för Ljungskile. Den ett år yngre brorsan spelade även han för Gais den senaste säsongen där kontraktet har gått ut.

– Erik var prioriterad för oss. Det är många spelare som hör av sig och som vi granskar. Jesper är en av dem, säger Jörgen Wålemark.

Anfallaren Jesper Westermark spelade tidigare med Oddevold (2013-2014) där han gjorde 21 mål på 51 matcher. Efter det spelade han tre säsonger med Utsikten innan han gick till Gais för ett år sedan.