Spelar – eller slutar? Johan Patriksson har inget besked att ge till alla som undrar om, och i så fall var, han ska spela fotboll den kommande säsongen.
Spelar – eller slutar? Johan Patriksson har inget besked att ge till alla som undrar om, och i så fall var, han ska spela fotboll den kommande säsongen.

Fyra klubbar i kontakt med Johan Patriksson

Inget besked. Och inte heller mycket närmare ett besked. Johan Patrikssons fotbollsframtid är fortfarande oviss.

ANNONS
|

När vi pratade med Johan Patriksson i början av januari kunde han inte säga om det blir fortsatt spel i år, och i så fall var.

Beskedet en dryg månad senare är ungefär detsamma.

– Jag har inte kommit något lägre och jag har inte mycket att säga. Jag har inte bestämt mig, kanske i slutet av den här månaden men jag vet inte, säger han.

Den 34-årige anfallaren som de senaste fem åren spelat med Oddevold berättar att han har kontinuerlig kontakt med fyra klubbar. Alla inom närområdet för det är inte aktuellt att flytta från Uddevalla.

ANNONS

– De har alla förståelse för min situation med ett nytt jobb och familj. Det är tiden som är det avgörande, hur mycket som krävs av mig och vad klubbarna ställer för krav, säger han.

Under tiden sköter han sin träning på egen hand.

– Sedan december har jag tränat på gym tre till fem gånger i veckan. Det har känts bra att hålla upp från fotbollen, det har varit jättenyttigt för mig.

Lite fotboll har det blivit. Johan Patriksson har sett Oddevolds båda träningsmatcher där han varit imponerad av spelet, och de nya anfallarna Victor Edvardsen och Daniel Ahonen.

– De har ju vunnit två och mot Utsikten var det stabilt. Kul att se hur de presterade och det behövs alltid folk som gör mål. Det är inte lätt att få tag i spelare i den positionen.

ANNONS