Säker seger. Grebbestads Markus Svensson spelade från start när Skärmhamn besegrades.

Grebbestad körde över Skärhamn

Grebbestad gjorde processen kort med Skärhamn. Eller egentligen var det bröderna Kristoffersson som gjorde det. De gjorde samtliga fem mål i storseger.

|

Årets första tävlingsmatch är avklarad för Grebbestad.

Med tanke på hur det såg ut så blir Grebbestad ett lag att lita på.

– Slutresultatet var lite i underkant, men vi är såklart nöjda med att vinna direkt, säger Mattias Pettersson Pohl, tränare i Grebbestad om 5-0 segern.

Första målet kom efter en halvtimme då Felix Kristoffersson efter en snabb frispark lyckades komma fri och sätta bollen.

Det målet var också första halvlekens enda.

I den andra halvleken fortsatte Grebbestad spela bra och när Skärhamn fick en spelare utvisad så blev det proppen ur för de rödsvarta.

– Vi skapar många chanser matchen igenom och det är väldigt viktigt, vi spelar ett fyndigt anfallsspel, säger Pettersson Pohl.

Felix Kristoffersson gjorde både sitt andra och tredje för kvällen innan klockan slagit 70 minuter.

De två sista målen gjorde brorsan Olle Kristoffersson för att fastställa resultatet till 5–0.

– En väldigt bra match från vår sida. Vi spelade disciplinerat bakåt och fröjdigt framåt, säger Mattias Pettersson Pohl.

Skärhamn–Grebbestad 0–5 (0–1)