Grebbestad har gjort klart med Shad Omar, närmast från Ljungskile SK:s P19-lag.
Grebbestad har gjort klart med Shad Omar, närmast från Ljungskile SK:s P19-lag. Bild: Nemanja Kazic

Grebbestad värvar Shad Omar från Ljungskile

Grebbestad har jagat förstärkningar inför höstens rysare i division 2. Nu har klubben hittat en i Ljungskiles Shad Omar, 18.

ANNONS

Grebbestad har haft en tung säsong i division 2. Samtidigt som resultaten har uteblivit har laget också drabbats av flera tunga skador.

Klubben har därför varit på jakt efter förstärkningar inför hösten. Bohusläningen har tidigare kunnat rapportera om Grebbestads intresse för lokalfotbollsprofilen Patrik Adamczyk samt att den 44-årige Jonas Henriksson erbjudit sig att hoppa in för att stötta klubben om han har möjlighet.

LÄS MER:Maloku borta resten av året – 44-åringen kan göra sensationell comeback

Tidigare i veckan fanns också Shad Omar, 18, på plats i Grebbestad för en provträning. Nu har han presenterats som ny spelare i division 2-klubben, skriver klubben på sin hemsida.

Omar kommer närmast från Ljungskile SK och är spelklar på söndag. Det innebär att han är redo för debut i hemmamatchen mot Nordvärmland den 4 september.

ANNONS

– Jag skulle vilja säga att jag är bra med boll. Det är min bästa sida. Driva framåt, slå långbollar och crossbollar, säger Omar till Grebbestads hemsida.

Omar, som tillhört LSK:s P19-lag, har tränat regelbundet med Ljungskiles A-lag under säsongen.

18-åringen står noterad för en match i Ettan södra den här säsongen, i premiären borta mot Assyriska, men han blev då kvar bänken hela matchen.

Omar har även representerat IFK Uddevalla och Oddevold.

Nu ska han alltså försöka vara med och rädda Grebbestad från nedflyttning.

– Jag ser det som en utmaning och skall göra mitt bästa för att Grebbestad skall vara kvar i division 2, säger Omar till Grebbestads hemsida.

Under fredagskvällen presenterade division 2-klubben även försvararen Noel Lindahl, närmast från Ljungskile SK.

Både Omar och Lindahl är spelklara till helgens match mot Nordvärmland.