Gustav Henriksson på väg att lämna Wolfsberger i Österrike

Utlandsproffset Gustav Henriksson är på väg att byta klubb. ”Det här (flytten) har varit på gång länge och det känns som den bästa lösningen”, säger Gustav Henriksson till Fotbollskanalen.

ANNONS
|

Gustav Henriksson från Grebbestad ser ut att lämna Wolfsberger AC efter bara ett år i Österrike. Efter en stark vårsäsong har 23-åringen bara spelat 14 minuter i ligan den här säsongen.

”Jag blir nog inte kvar i alla fall, det är det enda jag kan säga. Det har varit ett år med lite skador och annat där jag inte spelat så mycket. Det här (flytten) har varit på gång länge och det känns som den bästa lösningen” säger Gustav Henriksson till Fotbollskanalen.

Mycket talar nu för att han byter klubb när övergångsfönstret håller öppet i januari.

”Jag känner att jag behöver spela och att jag är tillräckligt bra för att spela alla matcher. Det har varit på gång med en flytt ett tag nu och jag har kanske inte fått det förtroendet jag hade fått annars”, säger den Grebbestadsfostrade mittbacken till Fotbollskanalen.

ANNONS

I januari 2021 skrev Gustav Henriksson på för Wolfsberger AC efter att han levererat flera starka insatser i allsvenskan och IF Elfsborg.

ANNONS