Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Halv revansch. Viktor Mollapolci gjorde ett av målen när Oddevold nådde 2-2 borta mot Norrby. (Arkivbild)

Halv revansch för Oddevold

Oddevold fick en halv revansch på Norrby för förlusten på Rimnersvallen – tack vare debuterande nyförvärvet Robert Lipovac.

Det brukar vara målglatt när Oddevold och Norrby möts. Inför tisdagskvällens avspark på Borås Arena hade det producerats 24 mål i de fem senaste inbördes mötena. Senast, i mitten av juli, vann Norrby på Rimnersvallen med 3-2.

Den här gången stod det 0-0 - i halvtid. Efter pausvilan kom målen som vanligt. 

Den andra halvleken hade bara pågått i en dryg minut när Viktor Mollapolci tog vara på en slarvig passning från hemmalaget och slog in 1-0. Därmed tog han revansch på sig själv för straffmissen i den första halvleken. Men i ärlighetens namn var det också en riktigt bra räddning som hemmamålvakten Mergim Krasniqi gjorde.

Efter Mollapolcis mål presenterade sig Richard Yarsuvat två gånger. Inom loppet av tio minuter slog Norrbys måltjuv till genom en volley på hörna och ett straffmål.

Oddevold jagade därefter en kvittering. Trots chanser åt båda håll såg det ut som om hemmalaget skulle vinna.

Men då kom Robert Lipovac in. Det färska nyförvärvet tryckte in kvitteringsbollen med tre minuter kvar att spela.

– Väldigt kul för Robert att göra mål direkt, säger Oddevoldtränaren Jimmy Karlsson som trots allt var nöjd med en poäng.

– Såsom matchen blev får man vara det.

Positivt för Oddevold var också att Alen Kasumovic gjorde sin första division 1-match för året efter sin långtidsskada. Även Daniel Wilhelmsson var tillbaka efter en tids frånvaro.

På lördag väntar Husqvarna hemma.