Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
OMVALD. Erland Holmdahl behåller greppet om ordförandeklubban i Ljungskile även kommande år.

Holmdahl kvar som ordförande

Trots viss oro under och efter den tunga säsongen blev det inga förändringar i Ljungskile SK:s styrelse när klubben på tisdagskvällen höll sitt ordinarie höstårsmöte.

Särskilt från LSK fans har kritiken emellanåt varit hård mot styrelsen och dess ansvar för de sportsliga resultaten, men av detta märktes inget under årsmötet där nuvarande ordföranden Erland Holmdahl omvaldes för ytterligare ett år.

– Det var ett väldigt lugnt, konstruktivt och bra möte, konstaterar ordförande Holmdahl.

Mötet leddes av förre LSK-ordföranden Mats Jacobsson. Omkring 60 personer, varav närmare 50 röstberättigade, fanns på plats och deltog även i den frågestund som hölls i samband med årsmötesförhandlingarna. Det sportsliga resultatet och det prekära ekonomiska läget var inte oväntat det som genererade flest frågor från medlemmarna.

När det gäller ekonomin berättade Holmdahl att den interna rekonstruktionen fortsätter. Efter avskrivningar hos banken på 2,3 miljoner går arbetet vidare med att få långsiktig ordning på likviditeten och trygga förutsättningarna för nya och gamla långivare.

– Så snart vi får in likvida medel i kassan ska vi också sätta oss ned i förhandlingar med våra leverantörer, säger Holmdahl.

Uddevalla arena kan också komma att byta namn igen.

– Vi söker en arenasponsor, men söker något långsiktigt. Vi vill inte byta varje år, och det finns flera funderingar runt det.

Holmdahl är tydlig med att klubben får ett mer lokalt fokus än hittills

– Det är tydligt att vår bas är Ljungskile och att vi med publik, medlemmar och sponsorer häromkring kan hitta nya framgångsrika vägar. Vi hade ambitionen att vara kommunens lag, men dit är en lång väg att vandra.