Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Det blev uppvärmning och internmatch istället för seriepremiär för Morlanda. Bild: Morlanda Goif

IFK Uddevallalag dök inte upp till seriematch

Det blev ingen hemmapremiär i division 6 för Morlanda. IFK Uddevallas U21-lag dök inte upp till matchen på annandag påsk.
– Ett antiklimax, säger Morlandatränaren Kelly Relfsson.

Morlanda Goif stod redo. De skulle spela seriepremiär i division 6 södra Bohuslän hemma på Glimmaråsen på annandag påsk. Men motståndarna, IFK Uddevalla U21, dök aldrig upp till matchen.

– Det är ett missförstånd som har skett och jag vet inte så mycket mer. Vi ska träffas i kväll (måndag) och ta reda på vad som har hänt, säger Jan-Inge Carlsson, ordförande i IFK Uddevalla.

"Hypat upp matchen"

Beskedet att premiären blev inställd fick Morlanda 20 minuter före avspark då domaren lyckades få tag på IFK Uddevalla. Då hade de nästan gjort klart uppvärmningen och 30 betalande åskådare kommit till Glimmaråsen.

– Det var tråkigt för det var premiär på en ledig dag och fint väder. Vi hade hypat upp matchen länge och det blev ett antiklimax. Vi spelade en internmatch istället med de spelare som var på plats, säger Kelly Relfsson, tränare i Morlanda Goif.

Vill spela en annan gång

Vad som händer med matchen är inte klart men Morlanda vill gärna spela den vid ett annat tillfälle.

– Vi har gett dem två förslag i slutet av maj då vi har spellediga helger. Vi vill spela fotboll så jag hoppas att det blir en annan gång, säger Relfsson.

I division 6 södra Bohuslän spelar sju lag sedan Myckleby IK, Stala IF lag 2 och Svenshögens SK utgått med bara veckor till seriestart.