Oklart. Ljungskile har ännu inte bestämt sig när det gäller amerikanske målvakten Zac Lubin som testade i onsdags.
Oklart. Ljungskile har ännu inte bestämt sig när det gäller amerikanske målvakten Zac Lubin som testade i onsdags.

Inget besked om testspelarna i Ljungskile

Efter två raka segermatcher åker Ljungskile för att möta norska Fredrikstad. Men ännu har klubben inte bestämt sig vad gäller de spelare som testades i onsdags.

ANNONS
|

Matchen mot norska division 1-laget Fredrikstad blir en bra värdemätare för Ljungskile.

– Ett lag med resurser som det är drag kring. Kanske ett av de fem mest uppmärksammade lagen i hela Norge, säger tränaren Glenn Ståhl.

I onsdag vann Ljungskile över Vänersborg i träningsmatchen på ett snöigt Uddevalla arena. Två provspelare var med, dels amerikanske målvakten Zac Lubin, senast i IFK Luleå och också ytterbacken Emil Eliasson från Utsikten.

– Vi har inte kommit längre i den processen och bestämt oss hur vi ska göra ännu, vi för en dialog så får vi se vad det mynnar ut i, säger Glenn Ståhl om de båda testspelarna.

ANNONS

I övrigt räknar han med att ha de flesta spelare tillgängliga för spel mot Fredrikstad. David Frölund och Robin Strömberg vilade senast på grund av känningar.

– Jag hoppas båda finns med på söndag, säger Ståhl.

Niklas Holgersson har varit sjuk och är fortfarande krasslig. Han är inte med mot Fredrikstad.

Glenn Ståhl är annars nöjd med hur lagets utveckling ser ut med tanke på att det är många nya spelare. Han är nöjd med insatsen mot IFK Göteborg i cupen och även mot Sirius med tanke på att sex utespelare var borta.

– Vi var bra mot Arameisk-Syrianska och mot Vänersborg där det var svåra förhållanden. Vi visar att vi tar steg hela tiden som är positiva, men har självklart mer att jobba med och det är det som driver oss framåt.

Avspark

Träningsfotboll

Fredrikstad–Ljungskile SK

Fredrikstad Stadium: söndag 12 mars 15.00

Läget i truppen: Niklas Holgersson är sjuk och spelar inte. Däremot är Robin Strömberg, Alexander Mellqvist och David Frölund troligen tillbaka efter att ha haft känningar.

ANNONS