SLÄKTEN VÄRST? Joakim Jensen och hans Gauthiod kommer inte att bjuda IFK på någon hjälp i slutet av säsongen.
SLÄKTEN VÄRST? Joakim Jensen och hans Gauthiod kommer inte att bjuda IFK på någon hjälp i slutet av säsongen.

Inget gratis för IFK i Grästorp

Gauthiod kanske inte har något att spela för, men IFK Uddevalla ska inte räkna med något gratis på Lunnevi.

ANNONS
|

– Det blir ingen hjälp från mig. Välkomna till Grästorp, säger tränaren och förre IFK:aren Joakim Jensen och man kan ana hans varggrin inför lördagsmötet.

Kanske blir släkten värst för han är inte den ende med bakgrund i IFK Uddevalla. I Gauthiod finns också assisterande tränaren Angelo Vega samt spelarna Ali Al-Habobi och Heidar Geir Juliusson.

Även om han en gång seniordebuterade i IFK och efter en framgångsrik karriär sedan återkommit som tränare under nästan två säsonger finns det inte mycket blåvitt i hjärtat.

Hans nuvarande lag är ett av få som lyckats vinna på Kamratgården den här säsongen och han tror att det finns mycket goda chanser att spela bort IFK från den teoretiska chansen att vinna serien.

ANNONS

– De kommer att få problem mot oss på naturgräset.

Jensen har bra koll på Uddevallalaget och såg matchen IFK-Grebbestad i måndags. Han tror laget har chansen i ett eventuellt kval.

– Ja, på hemmaplan är de riktig duktiga och svårslagna. Dessutom har de några spelare som spelat högre upp och det gör sitt.

Gauthiods egna chanser försvann i de senaste matcherna efter en bitvis ojämn säsong där marginalerna varit mer emot än med. En något tunn trupp har också spelat in, men Jensen är ändå nöjd med säsongen.

Kontraktet med Gauthiod går ut efter säsongen och någon förlängning är inte klar.

– Jag har ingen brådska med det, men alla dörrar är öppna, konstaterar han.

ANNONS