Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Hej då? Aleksandar Kitic ska snart bestämma sig om framtiden.

Intresse för LSK-ikonen

Flera klubbar har visat intresse för Aleksandar Kitic – men han har inte hört något från kommungrannen.

Ljungskiles lagkapten Aleksandar Kitic har spelat 12 säsonger i klubben och hunnit med över 300 matcher. De senaste åren har han burit kaptensbindeln och ett tag var han dessutom assisterande tränare till Tor-Arne Fredheim.

När vi pratade med honom direkt efter degraderingen till division ett öppnade han för att kunna lämna LSK. Något som fortfarande är möjligt.

– Just nu vill jag bara ta det lugnt, sedan vill jag fokusera framåt och gå vidare, säger han.

Kitic känner sig motiverad att spela vidare på elitnivå och tycker att han haft en okej säsong, trots att Ljungskile åkte ur superettan.

Det har också visat sig genom intresse från tre superettanklubbar.

– Jag är glad och stolt över det. Sedan har Ljungskile sagt att de vill behålla mig och det är kul att vara uppskattad, säger 33-åringen som inte vill berätta vilka klubbar det handlar om.

Han kan dock berätta om en klubb som inte varit i kontakt med honom.

– Jag har inte pratat med Oddevold, säger Kitic som troligen bestämmer sig om framtiden inom en vecka.

– Jag har ett jobb på UEIG som jag älskar och inte bara kan sluta ifrån. Jag ska diskutera med mina närmaste och bestämma mig snart.

Gabriel Altemark Vanneryr riktade nyligen kritik mot Ljungskile och nämnde att laget haft spelare som spelat för sig själva, snarare än laget.

– Det är mycket möjligt att det kan vara en av anledningarna att det gått dåligt för oss. Jag har tänkt på en massa grejer och det finns säkert hundra anledningar. Det är tungt när resultaten inte blir som man önskar, säger Aleksandar Kitic.