Byter klubb. Jim Lundh väljer Munkedal som sin nästa klubb. (Arkivbild).
Byter klubb. Jim Lundh väljer Munkedal som sin nästa klubb. (Arkivbild).

Jim Lundh till Munkedal

Rutinerade Jim Lundh, 29, byter klubb från Grebbestad till Munkedal.

ANNONS
|

– Det är en duktig spelare. Han har spelat högre upp i seriesystemet och gjort väldigt många mål i framför allt Stångenäs. Han gjorde runt 20 mål under två säsonger när de låg i division 3, säger Staffan Johansson, engagerad i Munkedals fotbollsutskott.

Offensive Jim Lundh gick från Stångenäs till Grebbestad i division 2 inför den här säsongen. Målsättningen var att ta en plats i laget, men en skada i slutet av februari gjorde att Lundh halkade efter lite i träningen.

– Han är dessutom nybliven pappa och jobbar med utgångspunkt från Brastad. Han har känt att han inte kan lägga ner all tid som krävs för spel i division 2, säger Staffan Johansson.

ANNONS

Spelklar mot Ed

Med Jim Lundh i laget får Munkedal en riktigt rejäl spets i sin offensiv. Sedan tidigare finns måltjuvarna Erik Andreasson och Martin Jonasson i laget. De två gjorde 58 mål tillsammans under förra säsongen. Martin Jonasson svarade för Munkedals mål i 1–1-premiären mot Kungshamn.

Jim Lundh blir spelklar för Munkedal den 21 april och kommer att finnas med i truppen till bortamatchen mot Ed på söndag, 24 april. Ed är, liksom Munkedal, nykomlingar i division 4.

ANNONS